Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Lenen met BKR

Lenen met BKR

Als het aankomt op geld lenen, dan is de registratie bij het BKR vaak van groot belang. Het is vaak de bepalende factor of een lening wel of niet afgesloten kan worden. Mensen die een negatieve registratie hebben komen hier vaak beroerd uit. Zij zijn dan niet meer in staat leningen af te sluiten. Zelfs niet als zij allang uit de zorgen zijn. Lenen met BKR is simpelweg onmogelijk. Toch zijn er een aantal opties voor mensen die in deze situatie terecht komen. Het is immers zo dat in sommige gevallen geld lenen de enige optie is.




Banken en andere kredietverstrekkers

Wanneer u in het verleden problemen met schulden of slecht betalen heeft gehad, dan kan u negatief geregistreerd komen te staan bij het Bureau Kredietregistratie, ook wel bekend als het BKR. Dit leidt ertoe dat de meeste bekende grote organisaties hier op af gaan en dus niet meer wensen om leningen aan u te verstrekken. Dit is enerzijds natuurlijk te begrijpen, maar het kan u anderzijds juist ook in de problemen brengen. U kunt immers geen investeringen meer doen omdat u altijd een blok aan uw been heeft. Tegenwoordig wordt er door sommige kredietverstrekkers echter anders mee omgesprongen.

Het verschil

Er zijn verschillende manieren om naar een negatieve registratie bij het BKR te kijken. Allereerst omdat er verschillende soorten registraties zijn. Zo is er bijvoorbeeld een registratie H. Deze geeft aan dat u hersteld bent. Voor vele banken is dit toch een reden om af te haken. Zelfs wanneer u dus uw fout uit het verleden heeft hersteld zijn zij niet voornemens u te helpen. Andere instellingen zien dit iets breder. Iemand die zijn problemen heeft overwonnen kan daar dus wel verschillende soorten leningen afsluiten. Dit is onder meer afhankelijk van het soort instelling, die richten zich allemaal op verschillende doelgroepen.

Een minilening

Een vorm van lenen die door een aantal van deze nieuwe kredietverstrekkers wordt aangeboden is de minilening. Dit zijn kleine leningen die kort lopen. Denk bijvoorbeeld aan het lenen van honderd euro voor een duur van vijftien dagen. Wanneer u snel een bedrag nodig heeft, dan is dit natuurlijk een aantrekkelijke oplossing. Bijvoorbeeld om een belangrijke reparatie aan uw woning direct te kunnen laten uitvoeren. Voor deze minileningen wordt geen rekening gehouden met uw BKR-registratie. De bedragen zijn klein en de looptijd kort waardoor het risico voor de verstrekker beperkt is. Een uitgebreide controle werkt in zulke gevallen alleen maar averechts.



Andere opties

Er zijn ook een aantal instellingen die samenwerken met u om de juiste mogelijkheden te vinden. Niet alleen met betrekking tot minileningen en flitskredieten, maar ook op het gebied van andere soorten leningen. Zo zijn er toch nog meer mogelijkheden dan u in eerste instantie misschien denkt. Bedenk wel dat er aan alle opties ook kosten verbonden zijn. Dit is een belangrijke factor als het gaat om het lenen van geld. Het is dus belangrijk dat u dit altijd in uw overwegingen meeneemt. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent als u geld gaat lenen van een verstrekkende partij.

MikeLenen met BKR
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts