Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Klein bedrag lenen voor een kleine uitgave


Klein bedrag lenen voor een kleine uitgave


Een klein bedrag lenen kan soms erg goed van pas komen. Op het juiste moment heeft u net even niet het geld om die mooie jas te kopen of uw tuinhuisje te verbouwen. Snel een klein bedrag kunnen lenen kan dan uitkomst bieden. Vaak wordt in dit geval gesproken van het afsluiten van een minilening. Online zijn verschillende aanbieders te vinden van deze minilening, die behoorlijk wat voordelen biedt ten opzichte van andere algemenere leningen. De minilening kunt u bijvoorbeeld heel snel aflossen, echter zijn de rentetarieven voor deze minilening iets minder gunstig, met name als u de aflossing niet rond krijgt binnen de korte looptijd van de lening.
Binnen enkele minuten het bedrag op uw rekening

Een minilening is ideaal voor mensen die binnen een dag, maar soms nog sneller, geld op hun rekening moeten hebben. De minilening is een lening voor een klein bedrag dat ook wel een ‘flitskrediet’ wordt genoemd. Dit komt omdat u deze minilening weer snel kunt aflossen en er dus geen lange aflossingsprocedure volgt. Zo kunt u toch snel die mooie jas kopen, en vervolgens snel de lening weer aflossen na het binnenkomen van uw loon. 


Geen last van BKR-registratie

Waar andere leningen last hebben van een strengere regelgeving, heeft de minilening nog maar zelden te maken met de BKR-registratie. De regels rondom BKR-registratie zijn in Nederland op 1 december 2016 aangescherpt. In veel gevallen is een BKR-registratie positief, bijvoorbeeld bij een telefoonabonnement of hypotheek, zolang de klant maar in staat is tijdig de lening af te lossen. Als de klant hiertoe niet altijd in staat is, dan worden mensen negatief BKR geregistreerd. Kredietverstrekkers houden hier vaak rekening mee voordat ze een overeenkomst aangaan met de klant. Veel verstrekkers van minileningen houden hier echter geen rekening mee. Wel willen zij bijvoorbeeld bewijzen zien van uw inkomsten over de afgelopen periode, middels een loonstrookje of kopie van uw bankafschrift. 


AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Belangrijk bij het lenen van een klein bedrag

Een nadeel van het lenen van een klein bedrag is dat de rentekosten vaak relatief hoog zijn in vergelijking met andere leningen. Deze rente is vooral hoog als de klein bedrag lening na de looptijd nog dient te worden afbetaald, in deze fase zullen de rentekosten flink stijgen. Deze hoge rentekosten zorgen voor onnodige extra kosten. Vaak is overigens de klein bedrag lening prima af te betalen binnen de looptijd van de lening, omdat het bedrag dat wordt geleend laag is. 
Wat zijn de voorwaarden

Om een klein bedrag te lenen moet u in Nederland tussen de 20 en 69 jaar zijn. Zoals aangegeven zijn de kredietverstrekkers van de minileningen niet geïnteresseerd in uw BKR-registratie, maar willen ze wel graag andere informatie zoals een kopie van uw rekeningoverzicht of een loonstrookje. Tevens vragen veel van de verstrekkers van een minilening om een garantsteller, dus iemand die eventueel het bedrag kan betalen mocht dit de klant binnen de looptijd of vlak daarna niet lukken. Mocht alles worden geaccepteerd dan kan het bedrag al binnen enkele minuten op uw rekening staan.

MikeKlein bedrag lenen voor een kleine uitgave

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts