Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Kan ik geld lenen?

Kan ik geld lenen en hoeveel?

Als u even wat extra financiële ruimte kunt gebruiken dan is het fijn om te weten of u een lening kunt aanvragen. Niet voor iedereen is het mogelijk om geld te lenen als dit nodig is. Een oorzaak kan zijn dat u negatief geregistreerd staat bij het BKR in Tiel of dat uw inkomen niet toereikend is om een lening af te lossen. Of u geld kunt lenen hangt dus sterk af van uw persoonlijke omstandigheden.
Wanneer kan ik geen geld lenen?

Als u geld wilt lenen zijn er vele mogelijkheden. Maar het kan zijn dat er geen één optie is waar u gebruik van kunt maken. Wilt u bijvoorbeeld een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aanvragen dan zult u merken dat hier strenge regels voor gelden. Het gaat bij deze leningen dan ook om bedragen welke vrij hoog zijn. U moet hierbij denken aan bedragen boven de €5000,-. Er is echter altijd een mogelijk om geld te lenen via de minilening. Met deze kleine lening is het zelfs mogelijk om geld te lenen als u een negatieve BKR registratie heeft. Het nadeel echter is dat u bij het minikrediet niet meer kunt lenen dan €1000,-.

Kleine lening zonder BKR

Als u geld wilt lenen dan kunt u een minilening aanvragen tot €1000,-. Voor veel mensen is dit bedrag net hoog genoeg om even wat meer financiële ruimte te creëren. Het minikrediet wordt ook veelvuldig aangevraagd omdat het bedrag veel mensen net uit de problemen helpt. U moet zich bij deze kleine lening wel realiseren dat de looptijd over de lening niet al te lang is. Na maximaal 60 dagen zult u echter het geleende geld weer terug moeten storten op de rekening van de kredietverstrekker.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Geld lenen kan dus altijd

Zoals u gelezen heeft kan dus eigenlijk iedereen geld lenen. Of u nu wel of geen BKR codering heeft, wel of geen vaste baan, geld lenen kan met de minilening. Voor u zelf moet u er wel aan denken dat u in bepaalde omstandigheden beter even geen geld kunt lenen. Geld lenen kost namelijk geld en het geleende geld moet natuurlijk terug betaald worden. Leen dus nooit meer dan dat u kunt terug betalen en betaal de lening op tijd terug.Hoeveel kan ik lenen?

Nu u weet dat u geld kunt lenen wilt u natuurlijk weten hoeveel u kunt lenen. Dit hangt helemaal van uw inkomen en uw vaste lasten af. Bij de aanvraag van een lening zult u dus moeten doorgeven hoeveel u verdient en wat uw vaste lasten zijn. Aan de hand daarvan zal de kredietverstrekker uw aanvraag beoordelen. Bij de minilening gaat dit anders, als u deze lening aanvraagt kunt u in de meeste gevallen het maximale bedrag lenen. Ook hier zult u een aanvraag moeten indienen en deze zal in bijna alle gevallen worden goedgekeurd.

MikeKan ik geld lenen?
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts