Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen?

Als het op lenen aankomt is misschien wel de vraag welke het vaakst gesteld wordt “Hoeveel kan ik lenen?” Als u een lening wilt afsluiten is dit wel vaak het eerste wat in u opkomt. Het ligt er wel aan waarvoor u de lening wilt afsluiten. Als het gaat om het afsluiten van een hypotheek dan is de vraag hoeveel kan ik lenen relevanter dan dat u een minilening wilt afsluiten.
Maximale hypotheek

Zoals met iedere lening is het niet verstandig om bijvoorbeeld de maximale hypotheek af te sluiten. Bij het afsluiten van de maximale hypotheek moet u maar hopen dat uw situatie zo blijft als dat deze is bij het afsluiten van een dergelijke hypotheek. Een hypotheek sluit u af met een looptijd van 30 jaar en in deze periode moet u dus maar hopen dat uw inkomen niet in eens een heel stuk lager gaat worden.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Als u een persoonlijke lening of een doorlopend krediet gaat afsluiten dan zult u niet zo een lange looptijd als bij een hypotheek hebben. De looptijd van een persoonlijke lening is meestal 5 jaar en de looptijd van een doorlopend krediet weet u niet als u deze lening afsluit. U kunt bij een doorlopend krediet namelijk tussentijds opnemen en aflossen en ook is de rente variabel. De looptijd bepaald voor een gedeelte ook de hoogte van het bedrag wat u kunt lenen.Minilening

Anders is het bij het afsluiten van een minilening. Hierbij zult u zich ook af moeten vragen hoeveel kan ik lenen zeker als u een BKR registratie heeft. Waar de looptijd van een hypotheek 30 jaar is daar is de looptijd van een minilening tussen de 15 en 45 dagen. Met een minilening kunt u maximaal 1000 euro lenen maar ook hier betekent dit niet dat u dit ook moet gaan lenen. Geld lenen kost nu eenmaal geld, u betaald rente over de afgesloten lening. Hoe minder u leent hoe minder rente u dus hoeft te betalen.

Op de vraag hoeveel kan ik lenen zijn dus meerdere antwoorden mogelijk. En bij het aanvragen van een hypotheek is deze vraag van essentieel belang. Kan u het droomhuis wel of niet kopen.
En zoals we al schreven staar u niet blind op de vraag hoeveel kan ik lenen? Het is namelijk niet verstandig om de maximale lening aan te vragen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen
MikeHoeveel kan ik lenen?
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts