Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

minilening1.png

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen?

Een vraag welke mensen die geld willen lenen zich vaak stellen is hoeveel kan ik lenen? Als u een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een hypotheek wilt afsluiten dan is deze vraag een juiste. U zult wel moeten weten hoeveel u kunt lenen voordat u een dergelijke lening kunt aanvragen. Ook als u een minilening wilt aanvragen is deze vraag wel belangrijk.
Lening afsluiten

Als u zich de vraag stelt “hoeveel kan ik lenen” dan bent u op zoek naar een lening voor een bepaald doel. Wilt u een huis kopen dan heeft de vraag hoeveel kan ik lenen? betrekking op de hypotheek welke u mogelijk wilt afsluiten. Wilt u een auto kopen dan zult u een persoonlijke lening willen afsluiten. Bij iedere leenvorm zijn de bedragen welke u kunt lenen ook weer verschillend. U zou dus eerst moeten uitrekenen hoeveel u kunt lenen voor welke leenvorm.

U kunt tegenwoordig online uitrekenen hoeveel u kunt lenen. Bij het aanvragen van een lening zult u altijd in gedachten moeten houden dat u ook met rente te maken krijgt. Neem bijvoorbeeld de hypotheekrente welke de kosten van een hypotheek flink beïnvloeden.

Waarvoor geld lenen?

U kunt voor veel dingen geld lenen. Voor de bedragen tot 1000 euro kunt u een minilening aanvragen, de regels en voorwaarden voor deze leenvorm zijn vrij soepel. Voor de grotere aankopen zoals een auto, een boot, de verbouwing van uw keuken sluit u een persoonlijke lening of doorlopend krediet af. En voor de aanschaf van een huis zult u een hypotheek moeten afsluiten.

Geld lenen? Eerst vergelijken!

Gaat u geld lenen begin met vergelijken. U zult altijd de kredietverstrekkers moeten vergelijken om de goedkoopste lening te kunnen aanvragen. Let vooral op de rente welke de kredietverstrekker op de lening doorberekend. De hypotheekrente vergelijken kan u enorm veel geld besparen. Door de hypotheekrente te vergelijken kunt u honderden euro’s per maand besparen. Maar ook met een kleinere lening zoals de minilening is het raadzaam om de minilening aanbieders te vergelijken. Let vooral ook op de voorwaarden als u gaat vergelijken. De kleine lettertjes bij het aanvragen van een lening zijn namelijk erg belangrijk en kunnen voor veel narigheid zorgen.

Maximale lening

Bij het aanvragen van een lening zult u als u het ons vraagt nooit het maximale moeten lenen. Er kunnen altijd onverwachte situaties ontstaan waardoor u niet aan uw verplichtingen zou kunnen voldoen. Stel u verliest uw baan, in zo een geval heeft u een probleem als u het maximale bedrag geleend heeft. Het is dan ook niet verstandig om de maximale hypotheek te berekenen. U zou wel de maximale hypotheek kunnen berekenen maar het is niet verstandig om deze ook af te sluiten.

AanbiederMinimaalMaximaal 
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Verwachting hypotheekrente

Bij de berekening over hoeveel u kunt lenen moet u van werkelijke rentetarieven uitgaan. En niet over bijvoorbeeld de verwachting van de hypotheekrente of de verwachting van welke rente dan ook.Laagste hypotheekrente

Zoals bij het aanvragen van iedere lening zult u de laagste rente willen betalen. Zoals we hier boven al beschreven zeker bij een hypotheek wilt u de laagste hypotheekrente betalen. Ook met het afsluiten van een minilening, persoonlijke lening of een doorlopend krediet zult u een zo laag mogelijke rente willen betalen. Natuurlijk is het verschil aanmerkelijk groter als u de laagste hypotheekrente betaald ten opzichte van de laagste rente over een minilening. Maar toch loont het altijd de moeite om de rentetarieven goed te vergelijken. Van welke lening dan ook, u wilt immers niet te veel betalen voor uw lening!

Op de vraag hoeveel kan ik lenen? Is wel degelijk een antwoord te vinden maar houdt er altijd rekening mee dat u nooit het maximale bedrag leent.

Geld lenen kost altijd geld.

MikeHoeveel kan ik lenen?
Share this post

Join the conversation

Related Posts