Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Geld lenen zonder vast inkomen

Geld lenen zonder vast inkomen

Wilt u geld lenen zonder vast inkomen omdat u een tijdelijk zonder werk zit en een uitkering ontvangt? U zult ongetwijfeld zo nu en dan wat meer financiële ruimte willen hebben, als u even geen vast inkomen ontvangt. U kunt geld lenen zonder vast inkomen door middel van de minilening of u zult bij familie of vrienden aan moeten kloppen. De minilening heeft tegenwoordig lage rentetarieven en gunstige voorwaarden. Dus voor u ideaal om even snel wat extra geld te lenen.
Lenen zonder loonstrook

Geld lenen zonder vast inkomen, wordt lenen zonder loonstrook genoemd. Let u bij het lenen zonder vast inkomen wel goed op de voorwaarden. Vooral de looptijd is een essentieel onderdeel van een dergelijke lening. De looptijd van een minilening bepaald wanneer u de minilening weer zult moeten terug betalen. En zeker als u geld gaat lenen zonder vast inkomen zult u hier rekening mee moeten houden. Betaald u namelijk niet op tijd terug dan ontvangt u hiervoor een boete van de minilening aanbieder.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Goedkoop geld lenen zonder vast inkomen

Als u geld wilt lenen zonder vast inkomen dan wilt u dit zo goedkoop mogelijk doen. Door de lage rente is het lenen via een minilening tegenwoordig een goedkope optie. Goedkoop geld lenen is iets waar u op moet letten als u geld gaat lenen zonder vast inkomen. U heeft immers al minder te besteden omdat u een uitkering ontvangt u zult dus moeten besparen op de af te sluiten lening. En als u weet dat het lastig zal worden om het geleende bedrag op tijd te terug te bepalen dan is ons advies leen dan niet!

Looptijd bij het lenen zonder vast inkomen

We hebben het al over de looptijd gehad, maar wat is de looptijd als u geld gaat lenen door middel van een minilening? De looptijden variëren van 15 tot 45 dagen. Het ligt er aan hoe hoog het bedrag is wat u wilt lenen. Als u een 50 euro wilt lenen dan zal de looptijd 15 dagen zijn maar als u 1000 euro wilt gaan lenen dan is de looptijd 45 dagen bij de meeste minilening aanbieders. Onderzoek vooraf met welke looptijd u te maken krijgt, het is belangrijk dit te weten voordat u de minilening gaat afsluiten.Geen inkomen en geld lenen

Als u helemaal geen inkomen heeft dan is het aanvragen van een minilening niet verstandig. U zult in dit geval iemand garant moeten laten staan. Het is in dit geval ook helemaal niet verstandig om geld te lenen dat zult u zelf ook begrijpen.

Geld lenen kost altijd geld!

MikeGeld lenen zonder vast inkomen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts