Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Geld lenen zonder inkomen

Geld lenen zonder inkomen

Geld lenen zonder inkomen met een minilening

Geld lenen zonder inkomen is tegenwoordig mogelijk. U kunt geld lenen zonder dat u inkomen heeft maar ook als u maar een klein bedrag aan inkomsten ontvangt. Er zijn zelfs meerdere mogelijkheden om in deze situatie geld te lenen. Het is overigens niet verstandig om geld te lenen zonder inkomsten tenzij u weet dat er binnen een afzienbare tijd wel weer inkomsten zullen zijn. Geld lenen zonder inkomsten wordt ook wel lenen zonder loonstrook genoemd.

Goedkoop geld lenen zonder inkomen via de gemeentelijke kredietbank

Geld lenen zonder inkomenU zou via vrienden of familie geld kunnen lenen maar ook via de Stadsbank van lening of door het aanvragen van een minilening. U kunt een lening zonder dat u inkomsten heeft aanvragen bij de gemeente waar u woonachtig bent. De gemeente zal u dan doorsturen naar de gemeentelijke kredietbank. Bij deze bank kunt u heel goedkoop geld lenen. De voorwaarde om goedkoop te lenen via de gemeentelijke kredietbank is dat u niet meer dan 130% verdient van het minimumloon. De sociale banken kijken wel naar uw persoonlijke situatie als u via hen geld wilt lenen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Geld lenen zonder papierwerk

Een andere manier om geld te lenen zonder papierwerk en zonder inkomsten is via de Stadsbank van lening. Hier kunt u geld lenen en als onderpand geeft u enkele spullen waarvoor u contant geld zult ontvangen. De spullen geeft u dus tijdelijk in bewaring aan de Stadsbank van lening. De lening welke u hiervoor krijgt is kosteloos. Als u de lening weer terug betaald dan zult u uw spullen weer terug krijgen. Op deze manier kunt u heel goedkoop geld lenen zonder papierwerk en zonder inkomsten. Een andere manier om geld te lenen zonder inkomen is door een minilening af te sluiten.

Wanneer geld lenen zonder inkomsten

De meeste mensen die geld lenen zonder inkomsten doen dit alleen als de nood echt hoog is. Als er bijvoorbeeld een huurachterstand is of als er een incassobureau achter hen aan zit. In andere situaties is het nooit verstandig om snel even geld te lenen als u geen vaste inkomsten binnen krijgt. De problemen kunnen namelijk alleen maar groter worden als u op een gegeven moment de lening weer moet terug betalen en er zijn nog steeds geen inkomsten. U moet daarom ook goed de looptijd van de lening welke u aanvraagt in de gaten houden.Geld lenen zonder inkomsten met een minilening

Doordat niet alle minilening aanbieders een goede kredietbeoordeling uitvoeren kan het zijn dat u ook zonder inkomsten geld kunt lenen door middel van een minilening. Of het verstandig is dat moet uzelf beoordelen maar de mogelijkheid is er. Als u gaat lenen zonder inkomsten dan zult u er wel rekening mee moeten houden dat de voorwaarden anders zullen zijn dan dat u wel inkomsten zou hebben gehad. Het maximale bedrag wat u kunt lenen met een minilening is 1000 euro. U kunt ook een lager bedrag lenen bijvoorbeeld 100 euro.

Ferratum
€100,- tot €1500,-
Nederlands adres
Tussen 21 - 69 jaar
Loon (n) > € 1000,-
Vast inkomen
Saldodipje
€100,- tot €1500,-
Online aanvragen
Snel geld op rekening
Privacy en discretie
 
MikeGeld lenen zonder inkomen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts