Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Geld lenen zonder BKR

Geld lenen met een BKR codering

Geld lenen zonder BKR kan in de meeste gevallen niet meer. Bij de meeste kredietverstrekkers zal er namelijk een BKR-toetsing worden uitgevoerd maar ondanks dat is geld lenen zonder BKR nog wel mogelijk. Laten we voorop stellen dat de BKR-toetsing er is om u te beschermen tegen overkreditering. Maar de BKR-toetsing is er natuurlijk ook voor de kredietverstrekkers om het risico te beperken dat u niet aan uw betalingsverplichting voldoet. Een negatieve BKR-notering krijgt u als u in het verleden niet aan uw betalingsverplichting heeft voldaan.

Geld lenen zonder BKR toetsing
Geld lenen zonder BKRU moet zich ondanks dat de mogelijkheid er is wel afvragen of het wel verstandig is om geld te lenen zonder BKR. U moet met het aanvragen van een lening rekening houden met hoge kosten en de looptijd op deze leningen is over het algemeen vrij kort, wat betekent dat u het geleende geldbedrag weer snel zult moeten terug betalen. Ook bij een minilening is dit het geval.

Als u geld wilt lenen dan kunt u dit online aanvragen of u gaat naar de bank en bespreekt wat de mogelijkheden voor u zijn. De bank zal u het één en ander voorstellen en indien u akkoord gaat dan kunt u met enkele dagen het benodigde geld op uw rekening hebben staan. Maar als u een negatieve BKR-codering achter uw naam heeft staan dan kunt u niet overal zomaar geld lenen. De kredietverstrekker zal namelijk een BKR-toetsing uitvoeren bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Als blijkt dat u een BKR codering heeft dan wordt uw aanvraag in de meeste gevallen afgewezen.

Hoe kunt u geld lenen zonder BKR ?

Als u toch geld wilt lenen zonder BKR dan zijn daar enkele mogelijkheden voor. Teneerste zou u kunnen uitzoeken of de negatieve BKR registratie wel terecht is. Als blijkt dat deze onterecht is dan kunt u een verzoek doen tot verwijdering van de BKR registratie. Als de BKR registratie wel terecht blijkt te zijn dan zult u moeten kijken hoelang deze registratie nog actief zal blijven. De BKR codering blijft 5 jaar nadat de lening waarvoor u deze negatieve BKR codering is afgelost actief daarna zal deze automatisch worden verwijderd.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Lenen zonder BKR

Om geld te lenen zonder BKR kunt u ook vragen bij uw familie of vrienden of deze u wat geld kunnen lenen maar er is ook de mogelijkheid om een minilening aan te vragen. U wilt natuurlijk niet meteen uw financiële situatie aan de grote klok hangen dus misschien is het aanvragen van een minilening in dat geval wel de meest makkelijke en anonieme mogelijkheid. Het aanvragen gaat namelijk online waardoor u vrij anoniem bent en u heeft uw geld snel op uw rekening staan.

Bij uw zoektocht naar een geschikte minilening aanbieder moet u er opletten dat u alleen geld leent bij een kredietverstrekker welke is aangesloten bij het AFM. Dit betekent dat de kredietverstrekker aan alle voorwaarden voldoet en dat u niet met hoge kosten te maken krijgt. Het AFM is een toezichthouder welke er op toeziet dat de voorwaarden en regels strikt worden nageleefd.

Minilening zonder BKR

De minilening is tegenwoordig erg populair bij consumenten welke een BKR-codering hebben. Doordat geld lenen door middel van een minilening altijd om relatief kleinere bedragen gaat zullen de minilening aanbieders in de meeste gevallen geen BKR-toetsing uitvoeren. Als u dus weet dat u een negatieve BKR-codering heeft en u wilt een bedrag onder de 1000 euro lenen dan is de minilening ook voor u mogelijk een goede optie.

De minilening aanbieders op onze website staan allemaal onder toezicht van het AFM waardoor u weet dat u niet teveel zult betalen als u geld gaat lenen zonder BKR.

MikeGeld lenen zonder BKR
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts