Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Geld lenen voor kerst

Geld lenen voor kerst

Binnen 10 minuten geld op uw rekening voor kerst

Wilt u geld lenen voor kerst? Over enkele maanden staat de duurste maand van het jaar weer voor de deur met sinterklaas, de kerst en oud en nieuw is december voor veel mensen een dure maand. De kerst is het feest waar het meeste geld aan wordt uitgegeven. De kerstcadeaus zullen ook dit jaar weer massaal gekocht gaan worden. Niet iedereen kan zomaar even enkele honderden euro’s aan de kerst spenderen en daarom zijn er steeds meer Nederlanders die geld lenen voor kerst. Omdat het over het algemeen gaat om bedragen onder de 1000 euro zullen de meeste mensen voor kerst als ze geld willen lenen een minilening aanvragen. Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders ruim 400 euro aan de kerst spenderen. Veel van deze mensen willen een lening zonder BKR toetsing aanvragen bij bijvoorbeeld Ferratum.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Minilening aanvragen voor kerst





De minilening is de populairste leenvorm als mensen geld lenen voor kerst. Een minilening aanvragen doet u namelijk online en ook voor de kerst heeft u het geld binnen 10 minuten op uw rekening staan. Een alternatief voor het aanvragen van een minilening voor kerst is kopen op afbetaling alleen pas hiermee op, u betaald zomaar 10% rente over deze lening. En dan worden de kerstcadeaus wel erg duur! Het is natuurlijk altijd het verstandigst om vooraf wat geld opzij te zetten voor de feestdagen op deze manier hoeft u geen geld te lenen voor kerst en kunt u gewoon van onbezorgde feestdagen genieten. Maar omdat niet iedereen er aan denkt of even niet in de gelegenheid is om een paar honderd euro te sparen voor kerst is het eerste wat mensen doen een minilening aanvragen. U kunt zelfs een minilening met BKR afsluiten.

Online een minilening aanvragen voor kerst

Dat veel consumenten hun kerstcadeaus online kopen dat is geen verassing meer. Geld lenen voor kerst doet u ook online door het aanvragen van een minilening. U hoeft hier de deur niet voor uit. Bij de eerst aanvraag zult u nog wel enkele documenten getekend retour moeten sturen naar de minilening aanbieder maar als u eenmaal bekend bij deze kredietverstrekker dan gaat de aanvraag van de minilening veel sneller. U kunt dan namelijk zelfs per SMS een minilening aanvragen door het bedrag en de gewenste looptijd door te geven. In het laatste geval zult u binnen 10 minuten het geld op uw rekening hebben staan. En dit is ideaal als u op het laatste moment nog uw kerstcadeaus wilt kopen en daar geld voor wilt lenen.




Geld lenen zonder gedoe voor kerst
Als u geld gaat lenen voor kerst let u dan wel op de looptijd van de desbetreffende lening. Hoe korter de looptijd des te sneller bent u weer verlost van de minilening. Het aanvragen van een minilening wordt ook wel lenen zonder gedoe genoemd doordat er bijna geen papierwerk aan te pas komt en u snel over het geld kunt beschikken.

Omdat de meeste mensen vaak gehaast geld lenen voor kerst is het wel aan te raden om de minilening aanbieders te vergelijken. Het neemt bijna geen tijd in beslag en het kan u veel geld besparen.

Ondanks dat het aanvragen van een minilening een prima oplossing is als u geld wilt lenen voor kerst zal het u altijd extra geld gaan kosten. Het is daarom zoals we al schreven altijd verstandiger om vooraf geld opzij te zetten en te sparen voor de feestdagen. Dit bespaart u toch weer extra kosten welke u beter kunt uitgeven aan een gezellig kerstfeest.

MikeGeld lenen voor kerst
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts