Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Geld lenen voor vakantie

Geld lenen voor vakantie

Nog even en de zomer komt er weer aan, de tijd om uw vakantie te boeken is aangebroken. Om nog naar uw favoriete vakantiebestemming te kunnen zult u bijtijds moeten boeken. Veel mensen stellen het boeken van de zomervakantie uit omdat men het vakantiegeld pas in mei ontvangt. En aangezien u wel al een gedeelte van uw zomervakantie dient aan te betalen wacht men dus vaak onnodig lang met het boeken van de zomervakantie. U kunt een voorschot op uw vakantiegeld nemen door een minilening af te sluiten.
Een minilening voor uw zomervakantie

Als u toch graag op tijd uw zomervakantie wilt boeken om niet achter het net te vissen of een heel stuk duurder uit te zijn. Bestaat er de mogelijkheid om voor uw vakantie een kleine lening af te sluiten. Met het afsluiten van een kleine lening voor uw vakantie bedoelen we een minilening. Het voordeel hiervan is dat u een betrekkelijk klein bedrag maximaal tot 1000 euro leent. Ideaal om met deze lening uw vakantie aan te betalen zodat u toch lekker relaxed op vakantie kunt.

Tip: een reisverzekering afsluiten is iets wat u absoluut niet mag vergeten. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de reisverzekering zorgt ervoor dat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Voorschot vakantiegeld

Als u geld gaat lenen voor uw vakantie door middel van een minilening dan heeft u ook niet het probleem dat u na uw vakantie de lening nog moet terug betalen. De minilening staat bekend om zijn korte looptijd van maximaal 45 dagen dus voordat u op vakantie gaat zult u het geld al moeten terug betalen. Tenzij u een lastminute boekt.

Vakantiegeld in mei

Geld lenen via een minilening kunt u zien als een voorschot op uw vakantiegeld. Als u uw vakantiegeld in mei ontvangt maakt u dit over naar de minilening aanbieder. Op deze manier leent u verantwoord geld voor uw vakantie en hoeft u niet tot mei te wachten tot uw vakantiegeld zal worden uitgekeerd. In mei zijn de meeste vakanties al geboekt en de kans dat u dan nog naar uw favoriete vakantiebestemming kunt gaan zal dan een stuk kleiner worden.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Vergelijken

Ook als u geld gaat lenen voor uw vakantie is het verstandig dit niet overhaast te doen. Wij kunnen het niet genoeg zeggen… eerst vergelijken voordat u een minilening gaat afsluiten. En bekijk bij het vergelijken niet alleen naar de kosten maar ook de voorwaarden van de minilening zult u goed tegen het licht moeten houden. U zult zien, u kunt hierbij geld besparen en u sluit de minilening af welke aan uw wensen voldoet. Hoe goedkoper u de minilening afsluit des te meer heeft u te besteden tijdens uw vakantie.
U moet er bij het lenen voor een vakantie wel rekening mee houden dat het geld weer op tijd moet worden terug betaald. Als u twijfelt of dit gaat lukken dan raden wij niet aan om geld te lenen voor uw vakantie. Geld lenen kost nu eenmaal altijd geld.

MikeGeld lenen voor vakantie
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts