Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Geld lenen tot 1000 euro

Geld lenen tot 1000 euro met een minilening

Als u 1000 euro wilt lenen dan gaat u geen persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten. De enige manieren om 1000 euro te lenen is dit te doen bij familie, vrienden of bekenden. De Stadsbank van lening waar u spullen in onderpand geeft of u leent 1000 euro door een minilening aan te vragen.

Maximaal 1000 euro lenen

Om kleinere bedragen te lenen is een aantal jaar geleden de minilening in het leven geroepen. Deze leenvorm is er voor het geval u snel even een relatief klein geldbedrag wilt lenen. U kunt al een bedrag van 50 euro lenen en dit loopt op tot maximaal 1000 euro. Veel mensen zullen zeggen waarom zou je 1000 euro of minder willen lenen. Het lenen van kleine bedragen is de laatste jaren enorm populair geworden. De reden is dat door de crisis veel mensen met betalingsproblemen kampen. En als u dan toch die onbetaalde factuur moet betalen of toch even iets leuk wilt gaan doen dan is de minilening ideaal om een bedrag onder de 1000 euro te lenen.

1000 euro lenen zonder BKR

Als u 1000 euro gaat lenen dan kunt u dit ook doen als u negatief staat geregistreerd bij het BKR in Tiel. De minilening aanbieders zullen namelijk bij bedragen onder de 1000 euro in de meeste gevallen geen BKR toetsing uitvoeren. Wel kan er een garantstelling vereist worden. Dit betekent dat er iemand garant voor u moet staan op deze manier loopt de kredietverstrekker geen risico. Er zijn ook minilening aanbieders die zelf een garantstelling voorstellen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

1000 euro zonder loonstrook

De voorwaarden van de minilening of ook minikrediet of flitslening genoemd zijn soepel te noemen. Het is namelijk zo dat u ook zonder loonstrook 1000 euro kunt lenen. Als u dus tijdelijk zonder werk zit dan is het nog mogelijk om geld te lenen. In de volksmond wordt dit dan “lenen zonder loonstrook” genoemd. Bij lenen zonder loonstrook zult u wel extra goed moeten nadenken of u het geleende geldbedrag wel op tijd kunt terug betalen. Aan het einde van de looptijd zal er dus wel geld beschikbaar moeten zijn. Als dit namelijk niet het geval is dan krijgt u een boete van de kredietverstrekker.

Lenen kost altijd geld dus het is verstandiger om vooraf geld te sparen.

MikeGeld lenen tot 1000 euro
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts