Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Geld lenen voor rijbewijs

Geld lenen voor rijbewijs

Wil je geld gaan lenen voor je rijbewijs?

Je wilt je rijbewijs halen maar hebt daar op het moment niet genoeg geld voor. Dan heb je een klein probleem tenzij je geld wilt lenen voor je rijbewijs. Voordat je geld wilt gaan lenen voor je rijbewijs moet je jezelf afvragen of je het rijbewijs wel echt nodig hebt. Het is natuurlijk altijd verstandig om als je geld gaat lenen te kijken of je het bedrag wat je wilt gaan lenen niet gewoon kunt sparen. Als je een rijbewijs nodig hebt voor je werk dan is het een goede investering aangezien je de kosten dan ook weer zult terugverdienen.Geld lenen voor rijbewijs met welke lening

Er zijn meerdere mogelijkheden als je toch geld wilt lenen voor je rijbewijs. Allereerst zul je moeten kijken wat de kosten ongeveer zullen zijn om je rijbewijs te halen. Als blijkt dat je onder een bedrag van 1500 euro uitkomt dan kun je een minilening afsluiten. Met een minilening kun je maximaal 1500 euro lenen tegenwoordig. Of dit een verstandige optie is dat valt te betwijfelen aangezien je met het afsluiten van een minilening te maken krijgt met een korte looptijd van maximaal 62 dagen. Je zult in deze korte periode dus het geld terug moeten storten naar de kredietverstrekker, bedenk dit dus goed.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Als je een lening wilt afsluiten met een langere looptijd dan zijn de persoonlijke lening en het doorlopend krediet betere leenvormen. Bij deze leningen hoef je je niet druk te maken over de looptijd van de lening. Misschien is de persoonlijke lening nog wel het beste van deze twee als het gaat om geld lenen voor je rijbewijs. Bij een persoonlijke lening weet je van te voren precies waar je aan toe bent en wanneer de lening is afgelost. Het rentepercentage en de maandelijkse termijnen zijn vooraf ook vastgelegd.

Als je daarentegen een doorlopend krediet gaat afsluiten dan zul je over meer discipline moeten beschikken. Het doorlopend krediet is namelijk een flexibele leenvorm. Met een doorlopend krediet is het namelijk niet vooraf vastgelegd wanneer de lening is afgesloten en wat de daadwerkelijke kosten van de lening zullen zijn. En bovendien kun je altijd geld opnemen tot een vooraf vastgelegd kredietlimiet, en dit bedoelen we dus met de discipline welke je moet hebben. Je kunt hiermee dus de fout ingaan door telkens geld op te blijven nemen, waardoor je het doorlopend krediet nooit helemaal zult aflossen.Niet lenen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet meteen staat te springen om geld te lenen voor je rijbewijs. Als je toch je rijbewijs wilt halen en nog even niet genoeg geld hebt dan zul je de rijscholen moeten vergelijken. Op deze manier kom je erachter welke rijschool het goedkoopst is. Let overigens hierbij niet alleen op de goedkoopste rijschool maar kijk ook naar de slagingspercentages. Je kunt zo rijlessen volgen bij een goede en goedkope rijschool.

MikeGeld lenen voor rijbewijs
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts