Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Geld lenen op een snelle manier

Op een snelle manier geld lenen

Als u op een snelle manier een klein bedrag wilt lenen dan zijn er een paar mogelijkheden. Ten eerste kunt u bij familie of vrienden vragen of zij u eventueel een klein bedrag kunnen lenen. Voor de meeste mensen rust hier toch een taboe op en lenen ze liever anoniem bij een kredietverstrekker. Ondanks dat u bij een kredietverstrekker meer kosten over de lening betaald. Bij de grotere leningen zit u minimaal enkele jaren aan de afgesloten lening vast, maar als u snel een klein bedrag wilt lenen is er ook de minilening welke u uit de brand kan helpen.Hoe snel lenen met de minilening?

Als we het over snel geld lenen hebben dan is de minilening echt de snelste manier om geld op uw rekening te krijgen. Als u namelijk al eens eerder een minilening heeft afgesloten bij de desbetreffende minilening aanbieder dan heeft u het geld al binnen 10 minuten op uw rekening staan. Dit is nog sneller dan dat u geld zou lenen bij familie of vrienden. Dit geldt trouwens alleen als u een bestaande klant bent bij de minilening aanbieder. Als u voor de eerste keer een minilening afsluit dan zult u wat langer moeten wachten maar ook dan heeft u vaak het geld al dezelfde dag op uw rekening staan.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Snel lenen tegen lage kosten

Misschien denkt u leuk zo een snelle kleine lening maar wat zijn de kosten die ik moet betalen? De kosten over de minilening vallen tegenwoordig met de lage rente ook ontzettend mee. Wel raden wij u aan altijd de verschillende minilening aanbieders met elkaar te vergelijken. De markt veranderd voortdurend dus ook de rentetarieven en de overige kosten kunnen zijn veranderd. Bij het vergelijken is het verstandig om niet alleen naar de kosten van de lening te kijken maar ook de voorwaarden even goed door te lezen. Zo komt u bij het afsluiten van de minilening nooit voor verassingen te staan.
We hebben in de tabel hieronder voor u de kosten van de minilening overzichtelijk online gezet.

Leenbedrag (EUR)TermijnLeenbedrag incl leenvergoedingJKP over leningVergoeding
110062€ 1113.009.67%€ 13.00
120062€ 1214.109.61%€ 14.10
130062€ 1315.309.63%€ 15.30
140062€ 1416.509.64%€ 16.50
150062€ 1517.809.71%€ 17.80

De minilening is overal voor af te sluiten

Of u nu een factuur snel moet betalen of u komt voor onverwachte kosten te staat, de minilening kunt u overal voor afsluiten. De één sluit de minilening af voor de aanbetaling van zijn vakantie en de ander betaald er zijn huur mee. Waar u een minilening ook voor afsluit dat maakt niet uit. U moet zich wel altijd realiseren dat het lenen van geld kosten met zich mee brengt en dat de looptijd van de minilening vrij kort is. Omdat u een klein bedrag leent zult u het geleende bedrag ook binnen een korte periode moeten terug betalen.

MikeGeld lenen op een snelle manier
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts