Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Geld lenen na de vakantie

Geld lenen na de vakantie

De vakanties in Nederland zijn weer ten einde en voor veel mensen is een blik op hun banksaldo niet een heel plezierige bezigheid. De vakantie was weer net even te duur en de komende maanden moet er even wat rustiger aan gedaan worden. Natuurlijk gaan de normale kosten ook gewoon door en zal er ook gegeten moeten worden. Om nu niet weken of zelfs maanden achter de feiten aan te hoeven lopen zou u er aan kunnen denken om een minilening af te sluiten. Veel mensen gebruiken de minilening jaarlijks als een soort vakantielening.Tip: als u toch een vakantie gaat boeken sluit dan wel meteen een reisverzekering af. Zonder reisverzekering op vakantie kan u namelijk veel geld kosten.

Minilening na de vakantie

Veel mensen sluiten een minilening af voordat ze op vakantie gaan om hiermee een gedeelte van de vakantie te kunnen bekostigen. Maar de laatste jaren is er na de vakantie een ware run ontstaan op de aanvraag van de minilening. Zodra men op vakantie is neemt men het vaak niet zo nauw met de kosten. Een keer extra uit eten, er worden leuke zomerkleren gekocht en we willen ook wel een keer op excursie en wat zien van de omgeving. Allemaal heel logisch en leuk maar er zitten aan deze extraatjes wel kosten verbonden. Bij thuiskomt blijkt de vakantie vaak duurder dan vooraf was begroot. Wat nu? Tegenwoordig hoeft u zich niet al teveel zorgen meer te maken, of geld te lenen bij familie of vrienden. U kunt online de minilening aanvragen zodat u na uw vakantie toch weer even wat financiële ruimte heeft.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Eerst aanvraag minilening

De meeste mensen die een minilening aanvragen na hun vakantie sluiten deze lening voor de eerste keer af. Het zijn vaak geen mensen die met regelmaat krap zitten en daarvoor een minilening afsluiten. Als u ook één van de mensen bent die nog nooit een minilening heeft afgesloten en dit toch wel interessant vind dan is de procedure als volgt:

Minilening aanvragen
U vergelijkt de verschillende minilening aanbieders met elkaar. Hierbij kijkt u natuurlijk wie de laagste kosten doorberekend maar ook waar u kunt lenen tegen de meest gunstige voorwaarden. Als u eenmaal een aanbieder heeft gevonden dan kunt u een offerte aanvragen. Zodra u de offerte heeft goedgekeurd zal de minilening aanbieder u vragen wat formulieren in te vullen en documenten op te sturen. Doordat het afsluiten van de minilening altijd om relatief lage bedragen gaat zal uw aanvraag bijna altijd worden goedgekeurd. Zelfs een negatieve BKR registratie zal geen invloed hebben op uw aanvraag.

Omdat u een klein bedrag gaat lenen zal de kredietverstrekker u het benodigde geld vaak dezelfde dag al uitlenen.
Mocht u in het vervolg nogmaals geld willen lenen via de minilening dan zult u het geld al met 10 minuten op uw rekening hebben staan. U hoeft bij een vervolg aanvraag namelijk geen formulieren meer in te vullen als u de lening gaat aanvragen.

MikeGeld lenen na de vakantie
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts