Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Geld lenen in januari

Geld lenen in januari

Geld lenen in het nieuwe jaar

De kerstdagen staan weer bijna voor de deur en ook dit jaar zal het kerstfeest door veel mensen uitgebreid gevierd worden. Er zijn ook veel mensen waar de financiële middelen het niet toelaten om de kerst grootst te vieren. Andere mensen vieren de kerst wel met alles er op en eraan maar merken dat de maand januari veel langer duurt dan wenselijk. Zeker als ze hun saldo op hun bankrekening checken. Niet zo vreemd dat veel mensen een lening afsluiten in de maand januari.



Minilening in januari

Doordat in december het geld uit uw portemonnee lijkt te vliegen en het saldo van de bakrekening al snel rood kleurt, sluiten veel mensen een minilening af in januari. Doordat het geld snel op de rekening staat en de looptijd ook kort is is de minilening de ideale leenvorm om de maand te overbruggen. Het aantal mensen welke een minilening aanvragen is nog steeds stijgende en zeker in de maand januari.

Minilening aanbieders

Veel mensen welke in januari een minilening afsluiten doen dit vaak voor de eerste keer. Het is zeker voor deze personen aan te raden om voordat de minilening wordt afgesloten de minilening aanbieders goed te vergelijken. Op deze manier weet u dat u een minilening afsluit bij de voordeligste minilening aanbieder. U bespaart zo veel geld op de lening maar wat net zo belangrijk is u sluit een minilening af bij een kredietverstrekker met de voor u gunstigste voorwaarden.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Lage rente

Bij het aanvragen van een minilening zult u tegenwoordig altijd een lage rente betalen. Een aantal jaar geleden was dit wel anders toen er meerdere minilening aanbieders operationeel waren. In die tijd zaten er ook aanbieders bij welke een te hoge rente doorberekende. Door de strenge eisen en regels van de AFM is dit gelukkig verleden tijd. De minilening aanbieders welke nu nog actief zijn berekenen een lage rente en geen hoge bijkomende kosten. Het is voor u als consument op deze manier simpel om een goedkope minilening af te sluiten. Het is immers al vervelend genoeg dat u een minilening moet afsluiten. Als u dit dan toch doet is het wel zo fijn dat de kosten niet de pan uitreizen.




Wij hopen dat u goede feestdagen zult beleven en als het financieel niet kan doe dan ook niet grootser dan mogelijk is. Zo voorkomt u dat u toch in januari geld moet gaan lenen. Lenen kost namelijk altijd geld.

MikeGeld lenen in januari
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts