Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Geld lenen geen BKR binnen 10 minuten

Geld lenen geen BKR binnen 10 minuten

U wilt geld lenen zonder BKR en het binnen 10 minuten op uw rekening hebben staan? U zult misschien denken dat het onmogelijk is om geld te lenen zonder BKR en het zo snel op uw rekening gestort te krijgen. Maar met de minilening is het wel degelijk mogelijk. U kunt met de minilening tot maximaal 1000 euro lenen.
Zonder BKR geld lenen

Als u weet dat u een negatieve BKR notering op uw naam heeft staan dan is het in de meeste gevallen onmogelijk om ergens een lening af te sluiten. Door dat u met de minilening bedragen tot 1000 euro kunt lenen is het wel mogelijk. U moet er wel rekening mee houden dat de looptijd van het minikrediet zoals de minilening ook wel genoemd wordt maximaal 45 dagen is.

Snel geld lenen binnen 10 minuten op uw rekening

Het is niet in alle gevallen mogelijk om geld te lenen en het met 10 minuten op uw rekening gestort te krijgen. Dit kan eigenlijk alleen als u al klant bent bij de minilening aanbieder waar u de minilening wilt afsluiten. U vraagt de lening dan aan door het sturen van een simpele SMS met daarin de hoogte van het bedrag en de looptijd. U hoeft in dat geval dus geen papieren in te vullen en op te sturen, daarom wordt lenen door middel van de minilening ook lenen zonder papierwerk genoemd. De aanvraag van een minilening zal in de meeste gevallen worden goedgekeurd. Dit is ook de reden dat als er een klein bedrag geleend moet worden er meteen aan de minilening wordt gedacht.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-AanvragenWaarom snel geld lenen?

De reden dat mensen steeds vaker snel geld willen lenen is dat door de crisis veel mensen met openstaande rekeningen zitten. Ze wachten met betalen tot het allerlaatste moment. Een andere reden is dat als er geen geld voorhanden is en men komt voor onverwachte uitgaven te staan zoals bijvoorbeeld een reparatie aan de auto, of een apparaat in huis welke kapot gaat men snel geld wil lenen. Ook zijn er steeds meer mensen die een minilening afsluiten voor de vakantie, hetzij als aanbetaling of het geleende geld wordt gebruikt als zakgeld op de vakantiebestemming. Of dit echt verstandig dat mag u zelf bepalen.

Persoonlijke lening en doorlopend krediet

Als u geld wilt lenen zonder BKR en het binnen 10 minuten op uw rekening wilt hebben staan dan is de minilening daar wel uitermate geschikt voor. Het lenen van geld zonder BKR en het zo snel gestort krijgen is namelijk met geen één andere leenvorm mogelijk. Bij een persoonlijke lening of doorlopend krediet is het namelijk niet mogelijk met een BKR registratie een lening af te sluiten.

Ondanks dat de minilening zeer interessant is moet u er rekening mee houden dat geld lenen altijd geld kost. En zoals we al schreven de looptijd van de minilening is kort dus na maximaal 45 dagen (bij 1000 euro) zult u de lening moeten terug betalen. Als u 100 euro zou lenen dan moet u dit al met 15 dagen terugstorten.

MikeGeld lenen geen BKR binnen 10 minuten
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts