Ferratum

Minilening aanvragen? Ferratum regelt het voor u!

ferratumAls u een minilening wilt afsluiten dan zult u aan Ferratum denken. Een betrouwbare minilening aanbieder waar u snel over het geld kunt beschikken. Ferratum is een minilening aanbieder waar u terecht kunt als u geld wilt lenen op een soepele manier zonder gedoe. Een klein bedrag lenen was nog nooit zo snel en simpel geregeld.

Minilening aanvragen

Bij het aanvragen van een minilening denkt u vaak meteen aan Ferratum. Niet voor niets is deze minilening aanbieder de grootste van Nederland. Het aanvragen van een minilening is snel en simpel te regelen, binnen enkele minuten kunt u een minilening aanvragen. Als u een nieuwe klant bent dan zal de aanvraag iets anders verlopen dan als u al een bestaande klant bent.

Minilening aanvragen zonder BKR toetsing

U kunt een minilening aanvragen zonder BKR toetsing. Omdat Ferratum een eigen geautomatiseerd scoringssysteem heeft ontwikkeld bepalen ze zelf of u in aanmerking komt voor het afsluiten van een minikrediet. Ze beoordelen u op uw huidige financiële situatie en begrijpen dat als u in het verleden een financiële misstap heeft begaan u daarom niet voor altijd een wanbetaler zult zijn. Uw huidige financiële situatie is daarom belangrijker dan die van het verleden. Normaal gesproken kunt u geen lening aanvragen met een negatieve BKR codering maar bij Ferratum is dit wel mogelijk.

Mocht u vragen hebben over het lenen zonder BKR toetsing dan kunt u altijd contact opnemen.

Ga naar Ferratum

Hoe vraag ik een minilening aan?

Bent u een nieuwe klant dan moet u het volgende doen om een minilening aan te vragen.
Bij de eerste minilening aanvraag moet u uw geldig Nederlands ID-document, rijbewijs of paspoort uploaden en uw garantsteller bepalen (Global Guarantee of een Persoonlijke Garantsteller), u verifieert uw bankrekening via iDeal en u verstuurd de aanvraag. Zodra de aanvraag is goedgekeurd heeft u binnen 24 uur het geld op uw bankrekening.

Bent u een bestaande klant?

Om een minilening aan te vragen als bestaande klant logt u in met de aan u verstrekte pincode (via Mijn Ferratum rechtsboven op de website), u selecteert het gewenste bedrag, de looptijd en de garantsteller. U klikt op de knop “Aanvraag versturen” en het geld zal aan u worden overgemaakt.Snel geld lenen service

Ferratum heeft de “Snel geld lenen sevice” hierbij heeft u het geld binnen 24 uur zonder extra kosten op uw bankrekening staan. U moet wel rekening houden met de openings en verwerkingtijden van de banken. In het weekend zal de aanvraag dus meer tijd in beslag nemen dan doordeweeks.

Waarom bij Ferratum een minilening aanvragen?

Waarom u bij Ferratum uw minilening zou moeten aanvragen? Deze kredietverstrekker heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het verstrekken van minileningen en dit in meer dan 23 landen. Door deze ervaring weet u dat u geld leent bij een kredietverstrekker welke betrouwbaar is. Bovendien vraagt u de lening snel en simpel aan zonder al te veel poespas. Bij Ferratum weten ze dat als u een minilening aanvraagt u op zoek bent naar een betrouwbare kredietverstrekker waar u een lening kunt aanvragen welke aan uw wensen voldoet. De aanvraagprocedure is daarom zo simpel mogelijk gemaakt, zodat u makkelijk een minilening kunt afsluiten en Ferratum er weer een tevreden klant bij heeft. Het feit dat u geld gaat lenen is vaak al vervelend genoeg.

Welk bedrag kan ik lenen?

U kunt een minilening aanvragen voor een bedrag van 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro, 700 euro, 800 euro tot zelfs 1500 euro. U heeft dus genoeg keuze, u hoeft dus nooit meer te lenen dan dat u daadwerkelijk nodig heeft. Als u bijvoorbeeld een bedrag van 100 euro wilt lenen dan is het zonde om 200 euro aan te vragen.

Ferratum contact

Als u nog vragen heeft bij het aanvragen van de minilening dan kunt u deze altijd stellen. Ferratum heeft meerdere contact mogelijkheden, u kunt mailen of bellen. Als u een vraag stelt via het contactformulier dan zult u in de meeste gevallen binnen 24 uur antwoord krijgen.

Vraag een minilening aan

Verantwoord lenen

Ferratum is er voor u zodra u een minilening wilt afsluiten, maar zij willen wel dat u verantwoord leent. Daarom heeft Ferratum als enige minilening aanbieder het “Leren Spenderen” project opgestart. Hiermee kunt u als klant leren budgetteren, sparen en spenderen. Bij Ferratum willen ze dat u buiten dat u geld leent er ook verantwoord mee omgaat en dat u het geleende bedrag weer op tijd kunt terug betalen.

Geld lenen kost altijd geld

MikeFerratum