Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

BKR verwijderen

BKR verwijderen

Hoe verwijder ik een BKR codering?

Uw BKR verwijderen kan u een hoop winst opleveren. Doordat u een negatieve BKR codering heeft wordt u als potentiële wanbetaler gezien door kredietverstrekkers. Een negatieve BKR codering kan u 5 jaar achtervolgen, ook als de financiële problemen al lang zijn opgelost. Doordat steeds meer mensen niet aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen willen steeds meer mensen de BKR verwijderen. De reden hiervoor is dat ze met een BKR alleen nog een minilening kunnen aanvragen. Een persoonlijke lening afsluiten is niet mogelijk met een negatieve BKR.
Zelf uw BKR verwijderen

Waar u vroeger niets kon doen tegen een negatieve BKR kunt u nu zelf uw BKR laten verwijderen. Bij het verwijderen van de BKR gaat het alleen om de codering, de schuld waardoor de BKR codering is ontstaan blijft nog wel doorlopen. Doordat u geregistreerd staat bij het Centraal Krediet Informatiesysteem kunt u in veel gevallen geen lening afsluiten of een hypotheek aanvragen. Vanaf 1 december 2016 zullen er nog meer mensen worden opgenomen in het register van het BKR. Vanaf 1 december zal u namelijk ook een BKR registratie krijgen als u rood kunt staan bij uw bank. Het is namelijk voor een hypotheekverstrekker een risico als u rood staat bij uw bank. In het ergste geval kunt u de hypotheek niet betalen met alle vervelende gevolgen van dien als u rood komt te staan.

Waar mijn BKR verwijderen?

Omdat de mogelijkheid tot het verwijderen van de BKR er is zijn er ook veel bedrijven die hier wel een slaatje uit willen slaan. Als u op internet zoekt naar BKR verwijderen dan komt u veel bedrijven tegen waar u tegen betaling een brochure kunt downloaden waarin u uitgelegd wordt hoe u uw BKR kunt verwijderen. Maar pas op veel van dit soort sites zijn alleen op uw geld uit. Het beste kunt u uw BKR laten verwijderen door een erkend bedrijf welke ervaringen heeft in het verwijderen van BKR registraties.

Terechte BKR verwijderen

Als u een terechte negatieve BKR codering heeft dan kunt u deze toch laten verwijderen. U hoeft in dat geval niet de volle 5 jaar met een negatieve BKR registratie rond te lopen. Dit heeft voor u veel voordelen. Zo kunt u weer geld lenen als u dit zou willen en het aanvragen van een hypotheek zal ook geen probleem meer hoeven zijn. Bovendien is het een fijner gevoel dat de BKR registratie is verwijderd.

Onterechte BKR registratie verwijderen

Het gebeurd vaak dat mensen welke 60 dagen later hun rekening betalen een negatieve BKR registratie krijgen. Veel van deze mensen denken dat de registratie terecht is omdat ze zelf de betalingsachterstand hebben veroorzaakt. In veel gevallen is deze BKR registratie niet terecht aangezien er aan allerlei regels en wetten moet worden voldaan. Niet alle kredietverstrekkers houden zich aan deze regels en wetten en melden u aan bij het Bureau Krediet Registratie.

Aanpassen BKR codering

Als u een negatieve BKR codering heeft en u heeft de betalingsachterstand ingelopen dan heeft u recht op een herstelcodering. Kredietverstrekkers kunnen nadat u een herstelcodering heeft gehad zien dat u uw betalingsachterstand heeft ingelopen. Het komt nogal eens voor dat kredietverstrekkers verzuimen om de herstelcodering toe te passen. Als de herstelcodering niet is toegepast dan kunt u deze door een bedrijf alsnog laten toepassen. Zodra dit is gebeurd bent u weer kredietwaardig en kunt u weer een krediet aanvragen.

Afmelden
Iets wat ook vaak voorkomt is dat u niet wordt afgemeld bij het BKR terwijl u daar wel recht op heeft. Als uw kredietfaciliteit namelijk is ingelost dan dient de BKR registratie te worden voorzien van een einddatum. Het kan gebeuren dat dit te laat of in het ergste geval helemaal niet gebeurd. In dat geval blijft u in het toetsingssysteem staan met alle vervelende gevolgen van dien.

U ziet uw BKR verwijderen kan vrij eenvoudig zijn mits u de juiste mensen hiervoor inschakelt. Het beste is natuurlijk om helemaal geen BKR codering te ontvangen door geen betalingsachterstanden op te lopen en uw rekeningen op tijd te betalen.

BKR verwijderen?

Als u uw BKR wilt verwijderen dan kunt u via de link hieronder een contactformulier invullen of het telefoonnummer bellen. Een financieel adviseur zal uw situatie in kaart brengen en gaat hiermee aan de slag. Zodra er een mogelijkheid is uw BKR te verwijderen dan zullen zij u hiervan op de hoogte brengen en krijgt u een informatiepakket toegestuurd. Als u uw gegevens heeft opgestuurd zal de bemiddelingsprocedure worden opgestart. Hierna zal u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen. Als laatste ontvangt u een eindverslag met het behaalde resultaat. In de meeste gevallen kunt u daarna weer geld lenen zonder dat u een negatieve BKR registratie heeft.

MikeBKR verwijderen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts