Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Betrouwbaar geld lenen

Betrouwbaar geld lenen

betrouwbaar geld lenenAls u geld wilt lenen dan wilt u dit doen bij een betrouwbare kredietverstrekker. Wij kunnen daarin kort zijn de minilening aanbieders op onze website zoals Ferratum en Cashper zijn betrouwbare minilening aanbieders. Bij beide kunt u goedkoop lenen zonder papierwerk en gedoe. Ook geldshop en Loandome zijn betrouwbare kredietverstrekker maar bij deze kunt u ook grotere bedragen lenen. Dus een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-AanvragenCashper en Ferratum

Als u in Nederland een minilening wilt aanvragen dan komt u ongetwijfeld bij Cashper of Ferratum terecht. Beide minilening aanbieders staan onder toezicht van het AFM waardoor ze zich houden aan de regels welke gelden voor kredietverstrekkers. Dus geen hoge rentes, geen hoge afsluitkosten en geen hoge administratiekosten. Dat is wel zo fijn om te weten als u geld wil lenen. Het is immers al vervelend genoeg dat u geld moet lenen en als u dan ook nog op extra kosten gejaagd zou worden dan is het extra vervelend.

Bij wie een minilening afsluiten?

Als alle minilening aanbieders op onze website betrouwbaar zijn, bij welke kredietverstrekker zou u dan een minilening moeten afsluiten? Daar hebben we geen passend antwoord op, u zult de minileningen moeten vergelijken om er achter te komen welke minilening het beste aansluit bij uw wensen. U zult dus buiten de rentetarieven welke de laatste tijd flink dalen ook de overige kosten en de voorwaarden goed moeten vergelijken.

Terug betalen met iDeal

Bij zowel Ferratum als Cashper kunt u de minilening terugbetalen met iDeal. Dit is natuurlijk erg handig op deze manier kunt u aan het einde van de looptijd het geleende bedrag op tijd terug betalen.

Verantwoord lenen

Welk bedrag u ook gaat lenen, u moet het altijd weer terug betalen! Voordat u een minilening gaat afsluiten zult u dus goed moeten nagaan of u aan het einde van de looptijd het bedrag kunt terug betalen. Verantwoord lenen is geen probleem maar als u met het ene gat het andere gaat dichten dan worden de problemen alleen maar groter en daar wordt niemand beter van.

Minilening zonder loonstrook en BKR

Een minilening kunt u ook zonder loonstrook of BKR afsluiten. Als u dus tijdelijk zonder werk zit en geen vast inkomen heeft dan kunt u wat meer financiële ruimte creëren door een minikrediet af te sluiten. Als u een negatieve BKR registratie heeft dan is er ook een mogelijkheid om geld te lenen via de minilening. Hierdoor wordt geld lenen via de minilening ook wel “lenen zonder gedoe en papierwerk” genoemd.Minilening aanbieders

Een verschil tussen de minilening aanbieders zit in de hoogte van het maximaal te lenen geldbedrag. Zo kunt u bij Cashper €50,- tot €1000,- lenen door middel van de minilening. En bij Ferratum kunt u €100,- tot €800,- lenen. Als u dus 1000 euro wilt lenen dan kunt u alleen bij Cashper terecht. Voor bedragen daaronder zult u de voorwaarden van Cashper en Ferratum moeten vergelijken.

U kunt de minilening aanbieders online vergelijken en als u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Cashper of Ferratum. De contact gegevens staan op de website van deze bedrijven.

MikeBetrouwbaar geld lenen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts