Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

7 Tips om snel geld te lenen

7 Tips om snel geld te lenen

Tips om geld te lenen

U heeft even snel geld nodig en het bedrag wat u wilt lenen is 1500 euro of minder? Dan komt u in aanmerking om een minilening af te sluiten. Vele mensen gingen u al voor, de minilening is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid als het op lenen aan komt. Een klein bedrag lenen daar rust tegenwoordig geen taboe meer op en voor de kosten hoeft u het ook niet te laten. Doordat een klein bedrag lenen simpel online geregeld kan worden heeft u binnen enkele minuten het geld op uw rekening.Tip 1. Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen? Als u een minilening gaat afsluiten dan is deze vraag misschien niet zo heel belangrijk omdat het bij lenen via de minilening altijd om relatief kleine bedragen gaat. Maar toch is het verstandig om u af te vragen “hoeveel kan ik lenen?”. Hierbij maken we meteen een kanttekening, hoeveel u kunt lenen is belangrijk maar u moet nooit meer lenen dan strikt noodzakelijk is. Als u 1500 euro kunt lenen en u heeft maar 500 euro nodig ga dan niet de volle 1500 euro lenen. U betaald over de extra 1000 euro natuurlijk ook kosten en dit is zonde van het geld.

Tip 2. Vergelijk de minileningen

Gaat u een minilening aanvragen dan is de kans erg groot dat u dit online doet. Dan is het ook erg makkelijk om de minileningen te vergelijken met elkaar. Omdat er niet veel minilening aanbieders actief zijn, neemt het vergelijken van de minilening geen uren in beslag. U kunt dus in een betrekkelijk korte tijd even de minileningen vergelijken. Op deze manier bespaart u mogelijk enkele tientjes op uw minilening, toch weer mooi meegenomen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Tip 3. Welke minilening aanbieders?

Een minilening sluit u af bij een minilening aanbieder. Door de minilening aanbieders te vergelijken komt u er snel achter waar het voor u het goedkoopst is om een minilening af te sluiten. Niet alleen de kosten zult u moeten vergelijken ook de voorwaarden van de verschillende minileningen zult u mee moeten nemen in uw vergelijk. Lees hierbij ook de kleine lettertjes, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Tip 4. Let op de looptijden

Een minilening is een lening voor een klein bedrag. U begrijpt dat dit kleine bedrag ook weer redelijk snel moet worden terug betaald aan de minilening aanbieder. Gaat u minileningen vergelijken let dan ook op de looptijden van de minilening aanbieders. De looptijden van de minilening aanbieders zullen verschillen. U moet er van uitgaan dat als u een klein bedrag leent van ongeveer 100 tot 500 euro u dit met 30 dagen weer moet terug betalen. Leent u echter een groter bedrag bijvoorbeeld 600 tot 800 euro dan moet dit binnen 45 dagen terug gestort worden. Voor grotere bedragen zoals 1000 tot 1500 euro hoeft u de lening pas na 62 dagen terug te storten. U ziet hoe meer u leent hoe later u de lening hoeft terug te betalen.

Tip 5. Lenen zonder BKR?

Stel u weet dat u een BKR codering heeft, dan weet u ook dat het lenen van geld vaak niet zo simpel is. Met het aanvragen van een minilening is dit probleem verleden tijd. De tip die wij u willen geven is wel dat u goed nadenkt voordat u een minilening afsluit zonder BKR. U weet ook dat de BKR er niet voor niets is, in de meeste gevallen wordt een negatieve BKR codering gegeven als er in het verleden niet altijd aan de betalingsverplichtingen is voldaan. Doordat u met een minilening zonder BKR kunt lenen is het misschien niet altijd verstandig om hier gebruik van te maken.

Tip 6. Geld lenen zonder loonstrook?

U heeft tijdelijk geen werk en de rekeningen en onverwachte uitgaven gaan wel gewoon door? Ook hier kunt u weer een minilening voor aanvragen. Maar ook in deze situatie zult u twee keer goed moeten nadenken, of het voor u wel zo verstandig is om te lenen zonder loonstrook. Mensen die geld lenen zonder loonstrook vullen vaak met het ene gat het andere gat. U begrijpt dat dit niet de juiste methode is. Mocht het zo zijn dat u weet dat als het einde van de looptijd nadert u het geld kunt terug betalen dan is het geen probleem om een minilening af te sluiten zonder loonstrook.Tip 7. Minilening afsluiten voor luxe?

Het afsluiten van een minilening zou u alleen moeten doen als het echt noodzakelijk is. Daarmee willen wij zeggen als u een minilening gaat aanvragen om er leuke of luxe dingen mee te doen dan is dit in onze ogen niet verstandig. Beter is het in dat geval om geld te sparen en daarmee die luxe dingen te kopen. Een minilening afsluiten is wel handig als u een klein bedrag snel wilt lenen en er is geen andere oplossing voor handen. Veel mensen lenen in zo een geval bij vrienden of familie. Andere doen dit liever niet omdat ze zich schamen voor de situatie waarin ze verzeild zijn geraakt. Wat de reden ook is…. leen nooit meer dan dat u kunt terug betalen en sluit een kleine lening alleen af als het echt noodzakelijk is. Geld lenen kost nu eenmaal altijd geld. Vroeg of laat zal u de minilening moeten terug betalen.

Mike7 Tips om snel geld te lenen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts