Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

5 tips voor het aanvragen van een minilening

5 tips voor het aanvragen van een minilening

Wij geven hier 5 tips voor het aanvragen van een minilening. Het aanvragen van een minilening doet u snel en simpel online. U zult maar snel geld willen lenen omdat er even snel een rekening betaald dient te worden of omdat u iets wilt kopen waar u niet te lang mee wilt wachten….. Het afsluiten van een minilening is dan snel gebeurd u kan met 10 minuten het geld op uw rekening hebben staan. Maar lees eerst de onderstaande 5 tips even voor het afsluiten van een minilening!

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-AanvragenTip 1: Sluit niet te snel een minilening af

Als u een minilening gaat aanvragen doe dit dan nooit overhaast. Het geleende geld dient u aan het einde van de looptijd op tijd terug te betalen. De looptijd van een minilening is niet zo lang, deze variëren van 15 tot 45 dagen. Als u niet op tijd bent met het terug betalen van de minilening dan zult u een boete ontvangen en dat is nou net wat u niet zou willen.

Tip 2: Vergelijk de minilening aanbieders

Als u een minilening gaat aanvragen dan zult u eerst de minilening aanbieders moeten vergelijken. In Nederland zijn niet zo veel minilening aanbieders meer, u kunt door deze te vergelijken wel de minilening afsluiten welke het beste bij u past. En natuurlijk let u hierbij op de kosten welke het afsluiten van een minilening met zich mee zal brengen.

Tip 3: Lees de voorwaarden

Zoals bij ieder af te sluiten lening is het belangrijk om voordat u een minikrediet af gaat sluiten u de voorwaarden goed door leest. U moet hierbij goed kijken of u iemand garant moet laten staan of dat de kredietverstrekker u voorstelt bij een garantsteller. Wat de kosten zijn en wat de regels zijn indien u geld wilt lenen zonder loonstrook of zonder BKR.

Tip 4: Is lenen zonder loonstrook wel zo verstandig?

Geen vaste baan en toch willen lenen? Dit noemen ze lenen zonder loonstrook en u zult begrijpen dat hier wel een gevaar in schuilt. Zoals we al eerder schreven moet het geleende bedrag op tijd weer worden terug betaald. Als u gaat lenen zonder loonstrook loopt u het gevaar dat u aan het einde van de looptijd niet genoeg saldo heeft en het bedrag niet op tijd kunt terug betalen. Dan volgt er een boete en bent u verder van huis. Denk dus twee keer na voordat u geld gaat lenen zonder loonstrook.Tip 5: Leen bij een Nederlandse minilening aanbieder

Enkele jaren geleden toen de minilening of het minikrediet net zijn intrede deed waren er vele kredietverstrekker welke een minilening aanboden. Het gevolg was dat de kosten steeds hoger werden en de consument de dupe werd. Daar is een stokje voor gestoken, tegenwoordig moeten de minilening aanbieders welke in Nederland actief zijn de regels van het AFM naleven. Hierdoor weet u dat u geen torenhoge kosten kunt verwachten bij het aanvragen van een minilening. Ook is de rente over de minilening een stuk lager geworden doordat het AFM nu toezicht houdt.

Wij hopen dat u wat heeft aan de 5 tips voor het afsluiten van een minilening en dat u nooit meer leent dan dat u kunt terug betalen. Alle minilening aanbieders op onze website voldoen aan de regels welke door het AFM zijn opgesteld.

Lenen kost altijd geld dus het is natuurlijk altijd beter om vooraf geld te sparen.

Mike5 tips voor het aanvragen van een minilening
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts