Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

18 jaar en met spoed geld lenen

18 jaar en met spoed geld lenen

spoed lenenBen jij 18 jaar en wil je met spoed online geld lenen? Helaas is dit bij de meeste kredietverstrekkers niet mogelijk. Als minimum leeftijd wordt 21 jaar aangehouden. Als je dus 18 jaar bent en met spoed geld wilt lenen dan kom je over het algemeen bij familie, vrienden of bekenden uit. De minilening aanbieders waar je wel geld kunt lenen als je 18 bent zijn echt in de minderheid.

Vanaf welke leeftijd online geld lenen?

Vanaf welke leeftijd je online met spoed geld kunt lenen? De meeste kredietverstrekkers hanteren de leeftijd van 21 jaar. Op deze leeftijd weten mensen eerder wat ze afsluiten en over het algemeen hebben zij ook een vast inkomen. Als je 18 jaar bent zou je ook nog geen geld moeten gaan lenen. De kans dat je niet van de schulden afkomt is op deze leeftijd te groot.
AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Hoeveel online lenen?

Hoeveel je online met spoed kunt lenen? De hoogte van de minilening hangt van de kredietverstrekker af. Bij de ene minilening aanbieder kan je maximaal 800 euro lenen en er zijn aanbieders waar je maximaal 1000 euro kunt lenen. Je zult dus zelf even moeten kijken bij welke minilening aanbieder je de lening wilt afsluiten. Kijk daarbij ook goed naar de voorwaarden van de lening en let vooral op de kosten welke je moet betalen en de looptijden. Je kunt er van uit gaan dat de looptijd van een minilening minimaal 15 en maximaal 45 dagen zal zijn. Het ligt er maar net aan welk bedrag je gaat lenen. Bij een bedrag van 100 euro zal de looptijd 15 dagen zijn en als je 1000 euro gaat lenen dan mag je er langer overdoen om deze terug te betalen.Met spoed online geld lenen

Met spoed online geld lenen brengt altijd wat risico’s met zich mee. Door de soepele regels en het online aanvragen van een lening kan je te snel een beslissing nemen. Denk daarom altijd goed na voordat je een een minilening afsluit want lenen kost nu eenmaal altijd geld. En ben je te laat met terug betalen dan zal je een boete ontvangen van de minilening aanbieder.

Mike18 jaar en met spoed geld lenen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts