Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

18 jaar en een minilening aanvragen

Een minilening aanvragen als je 18 jaar bent

18 jaar en een minilening aanvragen ? Als je snel geld wilt lenen als je 18 jaar oud bent dan zou je bij enkele kredietverstrekkers een minilening kunnen aanvragen. Bij de meeste minilening aanbieders moet je echter 21 jaar zijn maar er zijn uitzonderingen. Je moet wel goed nagaan of je het geleende geld bedrag ook wel aan het einde van de looptijd weer op tijd kunt terug betalen.

18 jaar en geld lenen ?

Als je 18 jaar bent heb je ook je uitgaven en wil je ook wel eens wat extra doen. Je hebt een bijbaantje en toch kom je geld te kort. Het is absoluut niet verstandig om dan al geld te lenen via een minilening. Je kunt zeker op je 18e beter eerst geld sparen voordat je iets gaat kopen of dingen gaat ondernemen die boven je budget liggen. Het is niet voor niets dat je bij de meeste minilening aanbieders 21 jaar oud moet zijn. Het risico van geld lenen als je 18 jaar bent is namelijk te groot. Als je 21 jaar bent is de kans groter dat je een baan hebt en de lening ook op tijd kunt terug betalen. Kredietverstrekkers nemen daarom het risico niet om aan iemand van 18 jaar al een minilening te verstrekken.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen
Ondanks dat de kredietverstrekkers ook geld willen verdienen vinden ze het dus niet verantwoord om geld aan mensen van 18 jaar uit te lenen. ook als je 21 jaar bent is het nog riskant om een bedrag van 1000 euro te lenen maar het risico is wel een stuk minder groot op deze leeftijd. Je zou beter eerst geld kunnen sparen of je zou kunnen overwegen om geld te lenen van familie, vrienden of bekenden. Je leent dan namelijk een stuk goedkoper en de voorwaarden zullen in de meeste gevallen soepeler zijn.Waarom zou je geld lenen als je 18 jaar bent ?

Waarom je geld zou lenen als je 18 jaar bent ? Veel jongeren willen hun rijbewijs halen en hebben niet even het geld daarvoor op hun rekening staan. Of je wilt op vakantie, nieuwe kleren kopen of die nieuwe iPhone hebben. Allemaal dingen die ook wel even kunnen wachten als je 18 jaar bent. Begin daarom op je 18e niet met het maken van schulden.

Mike18 jaar en een minilening aanvragen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts